5 d’abr. 2018

publicació, presentacions i Sant Jordi




L'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat m'acaba de publicar el llibre La nova normativa a la butxaca. L'Ortografia catalana i la Gramàtica de la llengua catalana: principals novetats. En aquest enllaç hi trobareu les dades del llibre, un breu resum i un tast, amb l'índex, del contingut.




Sant Jordi

El dia de Sant Jordi firmaré exemplars del llibre a la paradeta de Publicacions de l'Abadia de Montserrat a partir de la una del migdia. A la rambla Catalunya, a l'altura del número 70 (entre Aragó i València, més o menys davant del Boulevard Rosa), pujant a mà dreta.

I de dos quarts de 4 a les 4, amb Eulàlia Salvat serem a la paradeta d'Edicions de la UB (rambla Catalunya amb Provença), amb el llibre Joan Solà, una memòria viva. En aquest enllaç també trobareu informació sobre el llibre, l'índex, la introducció...




Ser demà a la rambla Catalunya en dues paradetes és una cosa que no m'ha passat mai a la vida i que no és probable que em torni a passar mai més. O sigui que m''agradaria molt poder-ne gaudir en companyia vostra.

Presentacions

Hi ha previstes tres presentacions del llibre La nova normativa a la butxaca, dues de les quals ja s'han fet (en el moment d'actualitzar aquest apunt, per Sant Jordi):

La primera, el dimarts 10 d'abril, a les 7 de la tarda, a la llibreria Documenta (carrer Pau Claris, 144) de Barcelona. M'hi van acompanyar Maria Cabrera (filòloga i poeta) i Albert Soler (filòleg). Moltes gràcies a tots els assistents!


La segona el dimarts 17 d'abril, a les 7 de la tarda, a la llibreria Alibri (carrer Balmes, 26) de Barcelona. M'hi van acompanyar Oriol Camps (filòleg i membre de la Secció Filològica de l'IEC) i Lluís Payrató (filòleg). Moltes gràcies a tots els assistents!



La tercera, el dia 7 de maig a Elx (en preparació). Em fa moltíssima il·lusió!




Això de publicar un llibre no passa cada dia... Espero trobar-vos en algun d'aquests actes!




.