26 de jul. 2017

selecció de novetats de la GIEC

L’editorial Grup Promotor - Santillana ha publicat en línia la selecció de novetats de la GIEC (incloent-hi també els retocs ortogràfics) que em va encarregar fa uns mesos. Conté una introducció amb els criteris generals de la nova gramàtica normativa i una tria de les novetats. Des d'aquest enllaç podreu descarregar el document, que ara és al Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona.

Certament, reduir 1.300 pàgines a una tria de 23 no ha estat fàcil; i a més, com en qualsevol altra tria, en aquesta, que ha volgut ser honesta, també hi deu haver un punt de subjectivitat. Espero que la trobeu interessant i, sobretot, útil.



9 comentaris:

  1. Respostes
    1. És el document blau de la dreta. Hi has de clicar a sobre.

      Elimina
  2. http://www.santillana.es/catalogos/2017/Grup/Santillana_informa/files/assets/common/downloads/Santillana%20informa.pdf

    ResponElimina
  3. L'enllaç no correspon amb el document.
    http://www.santillana.es/catalogos/2017/Grup/Santillana_informa/files/assets/common/downloads/Santillana%20informa.pdf

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el document blau de la dreta. Hi has de clicar a sobre.

      Elimina
  4. No voldria ser impertinent, però he trobat un petit error en aquest document quan parla de la duplicació del pronom de datiu: "camp" en lloc de "cap",

    (No (li) té camp mena
    de respecte a la sogra)

    ResponElimina
  5. "per si us voleu descarregar"--> per si VOLEU descarregar. O, encara millor, BAIXAR. Aquesta forma és catanyol, em sap greu.

    ResponElimina