26 de jul. 2017

selecció de novetats de la GIEC

L’editorial Grup Promotor - Santillana ha publicat en línia la selecció de novetats de la GIEC (incloent-hi també els retocs ortogràfics) que em va encarregar fa uns mesos. Conté una introducció amb els criteris generals de la nova gramàtica normativa i una tria de les novetats. Des d'aquest enllaç podreu descarregar el document, que ara és al Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona.

Certament, reduir 1.300 pàgines a una tria de 23 no ha estat fàcil; i a més, com en qualsevol altra tria, en aquesta, que ha volgut ser honesta, també hi deu haver un punt de subjectivitat. Espero que la trobeu interessant i, sobretot, útil.9 comentaris:

 1. Respostes
  1. És el document blau de la dreta. Hi has de clicar a sobre.

   Elimina
 2. http://www.santillana.es/catalogos/2017/Grup/Santillana_informa/files/assets/common/downloads/Santillana%20informa.pdf

  ResponElimina
 3. L'enllaç no correspon amb el document.
  http://www.santillana.es/catalogos/2017/Grup/Santillana_informa/files/assets/common/downloads/Santillana%20informa.pdf

  ResponElimina
  Respostes
  1. És el document blau de la dreta. Hi has de clicar a sobre.

   Elimina
 4. No voldria ser impertinent, però he trobat un petit error en aquest document quan parla de la duplicació del pronom de datiu: "camp" en lloc de "cap",

  (No (li) té camp mena
  de respecte a la sogra)

  ResponElimina
 5. "per si us voleu descarregar"--> per si VOLEU descarregar. O, encara millor, BAIXAR. Aquesta forma és catanyol, em sap greu.

  ResponElimina